Termeni și condiții

 Site-ul http://www.pronettransilvania.ro este administrat de către PRONET INSTAL S.R.L, cu sediul în Sibiu, str. Tudor Vladimirescu nr 16, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J32/748/2004 având Codul Unic de Înregistrare RO16428020. Folosirea acestui site implică acceptarea de către clienți a termenilor și condițiilor de mai jos. Vă recomandăm să citiți cu atenție toate datele  deoarece PRONET INSTAL S.R.L. își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără niciun fel de notificare prealabilă.

1.Dreptul de autor – conținutul acestui site ( imagini, texte grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, fotografii, fișiere atașate și orice alte date) este proprietatea PRONET INSTAL S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea oricăror elemente de mai sus fără acordul scris al PRONET INSTAL S.R.L. se va pedepsi conform legilor în vigoare.

2.Folosirea informațiilor de pe site-ul PRONET INSTAL S.R.L. – garantează tuturor celor care utilizează aceste date, acces limitat, în interes personal dar nu conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau total conținutul acestuia, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde sau a exploata acest site în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor PRONET INSTAL S.R.L. fără acordul scris acordat în prealabil.

3.Limitarea răspunderii pentru produse și servicii – sunt oferite în forma în care vin de la producător. Garanția produselor se acordă în condițiile descrise în mod explicit pentru fiecare produs în parte. PRONET INSTAL S.R.L. nu garantează disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate. Dacă un produs nu se află pe stoc la momentul comenzii, PRONET INSTAL S.R.L. va anunța clientul și îl va informa asupra unui termen estimativ de livrare. Sunt situații în care PRONET INSTAL S.R.L. va solicita, în mod expres, plata unui procent din contravaloarea produsului sau în totalitate în avans pentru anumite produse și va anunța condițiile și termenele de livrare. Imaginile publicate pe acest site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate (formă și volum ambalaj). PRONET INSTAL S.R.L. își rezerva dreptul de a modifica specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. PRONET INSTAL S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în acest site, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci. Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, fax sau orice altă metodă) acceptarea acestei comenzi, deci încheierea acordului de voință și a contractului de vânzare cumpărare se face în momentul primirii de către client a facturii ce însoțește produsul. Factura ține loc de contract de vânzare-cumpărare. Lansarea comenzii  transmise prin e-mail sau prin orice alte metode, catre  personalul PRONET INSTAL S.R.L., nu constituie acceptări ferme ale comenzii și deci nu semnifică încheierea contractului la distanță.

4.Limitarea răspunderii pentru prețuri – prețurile prezentate nu includ TVA și nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă. Nu există o limită minimă de comandă.

5.Limitarea răspunderii pentru livrare – livrarea produselor se va face oriunde pe teritoriul României. PRONET INSTAL S.R.L. își rezervă dreptul să solicite confirmarea comenzilor înaintea onorarii lor prin contactarea clienților (telefonic, fax sau prin e-mail).Tariful pentru livrarea comenzilor se va achita, în funcție de firma de curierat, a tarifului acestuia, fie către PRONET INSTAL S.R.L. ( în acest caz, contravaloarea transportului va fi prins în factura emisă de către PRONET INSTAL S.R.L.). Tariful estimat pentru livrarea comenzilor va fi comunicat clienților de către un reprezentant al PRONET INSTAL S.R.L. Aceste tarife diferă în funcție de greutatea totală a fiecărei comenzi în parte, de distanță și de kilometri exteriori percepuți de către firmă de curierat (kilometri exteriori se calculează de către firmă de transport). PRONET INSTAL S.R.L., își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente ( incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră ), conform legilor românești. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, curierul va reveni după ce va stabili contactul cu clientul. Dacă clientul nu va putea efectua livrarea, produsul va fi returnat la sediul PRONET INSTAL S.R.L., clientul urmând să suporte contravaloarea transportului. În cazul ridicării produselor de la sediul PRONET INSTAL S.R.L., clientul nu va putea beneficia de dreptul de denunțare în 14 zile. Vă rugăm să verificați produsele la ridicarea lor, în prezența personalului nostru.

6.Limitarea răspunderii pentru plată – plata produselor se va efectua la livrarea produselor sau, în anumite condiții, în avans. PRONET INSTAL S.R.L. își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata în avans a unor produse. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată sau mandat, ulterior dovada fiind transmisă  către PRONET INSTAL .R.L. prin email la carmen.pronettransilivania@yahoo.com si pronettransilvania@yahoo.com, sau prin fax la numărul de telefon 0269215659. Livrarea va fi efectuată de către PRONET INSTAL .R.L. doar după intrarea banilor în cont integral, în caz contrar livrarea nu va fi onorată.

7.Limitarea răspunderii pentru produsele comandate – produsele comandate livrate prin intermediul acestui site beneficiază de garanție în condițiile  legii, fiecare produs fi însoțit de” Fișa tehnică și de securitate”.

8.Limitarea răspunderii pentru  site, server, browser – acest site este găzduit de serverele unei firme terțe , PRONET INSTAL .R.L. nu va fi responsabilă pentru eventuale erori apărute ,oricare ar fi acestea, datorită utilizării anumitor browsere pentru vizitarea acestui site.

9.Dreptul de returnare a produselor – orice client are dreptul de a notifica  în scris PRONET INSTAL .R.L.că renunță  la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului, în ambalajul original și nedeteriorat (fără a desface capacul său dopul produselor), fără a prezenta nicio urmă de deterioare, clientul suportând cheltuielile de expediție, conform legilor în vigoare. Acest drept nu poate fi invocat în cazul ridicării produselor de la sediul nostru. Orice astfel de cerere (notificare) se va data, semna și trimite de către client prin e-mail la adresa pronettransilvania@yahoo.com sau prin poștă la adresă Str. Tudor Vladimirescu , nr 16, Sibiu.

10.Litigii și dispoziții finale – orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe acest site sau de informațiile prezentate pe acest site și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor românești de judecată, părțile alegând competența instanțelor de pe raza municipiului Sibiu. Clientul își asumă în totalitate aceste riscuri odată ce își exprimă acordul față de acest Contract cu Clienții.

 

PRONET INSTAL SRL

RO 16428020

J32/748/2004

Str. Tudor Vladimirescu  16

Cod Postal: 550176, Sibiu, Romania